Mirela Ivanković Bielen Sva moja lica


Image

Sva moja lica

"Sva moja lica" naziv je izložbe koja obuhvaća izlaganje produkcijskih eksponata za izradu animiranog filma „Neposlušne“, edukativnu likovno animacijsku radionicu namijenjenu studentima odsjeka Novih medija pri Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, projekcije studentskog filma s provedene radionice i filma „Neposlušne“ nastalog 2017. godine u produkciji Luma filma.

Tematski se izložba bavi jednom od najstarijih tehnika animacije – cut out tehnikom te istraživanjem kreativnih mogućnosti likovne, naratološke i produkcijske primjene ove tehnologije. Kroz svoj likovni postav izložba će prikazati ključne produkcijske faze za realizaciju vizualnih aspekata filma „Neposlušne“.

Tehnika izrade filma je kombinirana stop animacija: vez, kolaž od tekstila, kolaž od kartona, stop motion od različitih materijala. Naglasak je na izvedbi scenografije, stvaranju i istraživanju ekspresije likova, odnosno mogućnostima facijalnog izražavanja njihovih unutarnjih, duševnih i emotivnih stanja.

Izložba će ovu tematiku predstaviti radovima autorice Mirele Ivanković Bielen, a sastojati će se od originalnih ilustracija, likovnih segmenata scenografije i likova korištenih na filmu, koji će u sklopu izložbe posjetitelji moći pogledati u zamračenoj prostoriji galerije.IZLOŽBA I RADIONICA Sva moja lica

Zagreb

Svibanj 2019.

Izložba je suradnički projekt Udruge AM centar Luma filma d.o.o.

AM centar logo

Luma Film Zagreb produkcija

Image